Awas Gambar Ini Bahaya Jika Ditonton [18SG]

By : Posted on 12/10/2012 - 10:15 am with 2 comments

Awas gambar yang ada dalam artikel ini sangat bahaya.Kanak-kanak yang berumur 13 kebawah wajib dibimbing oleh ibu bapa.Segala risiko anda tanggung sendiri.Gambar dalam artikel ini juga memberi beberapa simptom hebat kepada yang menotonnya seperti senak kepala pening perut, geram , dan buat tak tahu ja.Anda bersedia tak lagi.
v
v
v
v
necro
Agak-agak korang warna biru itu duk atas ke bawah??
v
v
v
v
necro1
Macam mana pula dengan gambar ini.Kedudukan gambar ini mengufuk ke mencacang.
v
v
v
v
necro3.0
Err. Tegak ke mendatar?
v
v
v
v
necro4.0
tak tahu nak cakap apa.

p/s: conclusionnya, Lantaran itu, Kesimpulannya, Hence,thus , gambar diatas tersebut telah menyebabkan anda mendapat simptom yang admin senaraikan di mukadimah tadi.Macam mana Gambar ini sangat bahaya kan.Boleh tergolong dalam 18SG ini.hehe.

2 comments

Click here for comments

yang jam 2 apa mngena dngan dlm entri ni

1. Gunakan Name/URL untuk komen jika tidak mempunyai akaun Google+.
2. Elakkan Guna Anonymous untuk mengelakkan kekeliruan.
3. Komen anda akan ditapis dahulu sebelum diterbitkan.
4. Terima kasih kepada yang memberi komen.