Gadis Cantik Bertukar Menjadi..?

By : Posted on 12/10/2012 - 2:54 pm with No comments

Dalam kehidupan ini tidak semestinya apa yang kita inginkan akan menjadi milik kita.Setiap apa yang kita lakukan mesti ada silap juga.Walaupun nampak sempurna di mata kita tapi di mata orang lain sebaliknya pula.Besryukurlah apa yang kita ada sekarang.[tolong like sikit Fb page tu

Sebenarnya admin ingin kongsikan satu gambar yang korang harus percaya pada gambar ini.Tengok dulu baru menilai.Pandang kena banyak kali jangan sekali ja.Confirm gambar ini akan membuatkan kaum adam cair pabila tengok gambar ini.Tapi diingatkan ada syarat nak tengok gambar ini.Jangan terjah ja.
Syarat nya satu ja tak banyak pun.
  • Korang pusing gambar ini 180* tak kira lah ikut jam ke atau lawan jam janji 180 darjah/degree

korean

p/s: cantik tak gadis dalam gambar ini.[kasi like sikit kat FB page itu]..

1. Gunakan Name/URL untuk komen jika tidak mempunyai akaun Google+.
2. Elakkan Guna Anonymous untuk mengelakkan kekeliruan.
3. Komen anda akan ditapis dahulu sebelum diterbitkan.
4. Terima kasih kepada yang memberi komen.