Gambar Ahli Gusti WWE Sewaktu Kecil, Cuba Teka!

By : Posted on 12/10/2012 - 8:54 pm with No comments

Dalam dunia WWE boleh dikatakan ramai orang sudah ketahui.Manakan tidak tiapa-tiap hari khmais pukul 11 malam ada tayang WWE di saluran TV3.Tapi ulangan punya.Janji boleh tengok juga.Boleh dikatakan ahli gusti dalam WWE itu semua orang dah kenal di setiap pelosok dunia.Benarkah?
Jadi admin mendapat satu info mengenai ahli gusti yang terkenal dalam sukan WWE dan dia juga merupakan ahli gusti yang digeruni ramai.Mungkin ramai tidak menyangka gambar ini .

underfakers
Agak-agak korang ni gambar siapa?Tak kenal.Ok fine.Try tengok gambar seterusnya.


undertakers

Erm.619 kot.Salah tu.Cuba lagi.Anda masih berpeluang [macam contest la pula].


superstar

Hampir tahu.Tapi tak tahu Lagi.Apakah itu?Masih keliru ke.Gambar seterusnya la.



underfakers

Akhirnya.Inilah gambar Mark William Calaway atau pun dikenali sebagai The Undertaker a.k.a The Dead Man  dalam kalangan peminat gusti WWE.Gambar mula-mula tadi sampai akhirnya ini merupakan gambar The Undertaker a.k.a The Dead Man  sejak kecil hingga besar panjang sekarang.

1. Gunakan Name/URL untuk komen jika tidak mempunyai akaun Google+.
2. Elakkan Guna Anonymous untuk mengelakkan kekeliruan.
3. Komen anda akan ditapis dahulu sebelum diterbitkan.
4. Terima kasih kepada yang memberi komen.