Tipu Kalau Korang Tak Pernah Buat Sepanjang Hidup

By : Posted on 11/10/2012 - 6:06 pm with No comments

tipu

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.
Hari ini akau nak bagi satu fakta @ auta yang pernah korang lakukan sepanjang hidup.Serius tak bohong.Dalam lapan fakta @ auta  yang aku senaraikan ini pernah tak korang buat dalam hidup.

1. buka kipas meja,cakap depan kipas,nak dengar suara bertukar.

2. naik kereta,tengok bulan & ingat bulan ikut kita. 

3. naik basikal,boleh lepas tangan dari 'handle',rasa hebat.

4. masa sekolah,ada orang bagi milo free,lepas ambil sekali, menyamar jadi orang
lain,beratur ambil air lagi.

5. lukis burung guna huruf 'v'.

6. lukis matahari di penjuru atas kertas lukisan dan antara bukit.

7. masa kecil, fikir bentuk hati yang sebenar macam ni --> ♥

8. tutup peti ais dengan perlahan, sebab nak tengok bila lampu dia mati

p/s: tipula kalau tak pernah buat..hehe

1. Gunakan Name/URL untuk komen jika tidak mempunyai akaun Google+.
2. Elakkan Guna Anonymous untuk mengelakkan kekeliruan.
3. Komen anda akan ditapis dahulu sebelum diterbitkan.
4. Terima kasih kepada yang memberi komen.