Coretan Ringkas

By : Posted on 14/07/2014 - 3:09 am with 5 comments

idea logo

Jarum jam sudah melepasi pukul 2 pagi. Tapi mata masih segar dek kerana menunggu final world cup antara Argentina dengan German diselangi dengan study yang tidak seberapa. Blog ini sudah lama tidak jenguk apatah lagi untuk update. Kesibukan yang melanda serta sifat malas yang menguasai diri menjadi punca utama dalam tidak update blog. Idea sentiasa ada untuk menulis cuma jari jemari ini saja malas untuk menari di keyboard kesayanganku.

SEO, HTML dan segala perihal yang berkaitan dengan dunia blogging ini telah lama aku tidak sentuh. Terpaksa pula aku untuk membuka entri yang lama untuk refresh balik ingatan ini.

Jom Kenal SEO

Lazy cartoon

Disebabkan sikap malas masih menguasai diri. Aku jarang untuk share entri secara MANUAL/ping di alam maya seperti facebook dan twitter. Aku menggunakan perkhidmatan dlvr.it untuk share entri secara AUTO di alam maya sebaik sahaja entri diterbitkan.

Daftar Akaun dlvr di sini : dlvr.it

Walaupun jarang update blog traffik masih stabil dan juga mendapat CPUV dari pihak Nuffnang.Alhamdulillah rezeki.

traffic blog


nuffnang

Entri ini hanyalah sekadar perkongsian santai.Maaf jika ada pembaca tertanya kenapa tidak update entri. Inya'Allah jika diberi kelapangan masa aku akan cuba untuk kemaskini entri yang baru dan lebih berilmiah khusunya dalam dunia blogging ini.

5 comments

Click here for comments

Semoga trafik terus mencanak terhadap blog bro.... Salam Aidilfitri, maaf zahir dan batin buat anda. Jika balik kampung, berhati-hati di jalan raya.

Okeh.

Cataran ini memang ringkas.

Terbaik. Haha

update sesekali
tapi trafik hari2

memang terbaik la, bro

Biasalah kan..bila dah ada yg perlu diberikan keutamaan,mcm ni lah jadinya..hehe

wah... bagus juga ni.. boleh jadikan idea menulis...
jemput ke blog akak yr,,

www.yatiadam.com

1. Gunakan Name/URL untuk komen jika tidak mempunyai akaun Google+.
2. Elakkan Guna Anonymous untuk mengelakkan kekeliruan.
3. Komen anda akan ditapis dahulu sebelum diterbitkan.
4. Terima kasih kepada yang memberi komen.