Cek Pertama Dari Nuffnang

By : Posted on 29/01/2017 - 2:35 am with 6 comments

cek nuffang


Cek yang pertama !! Ya itulah realitinya, setelah sekian lama berblog akhirnya dapat juga merasa cek dari nuffnang, Boleh dikatakan agak lama aku tidak masuk website nuffnang apatah lagi dengan blog yang sudah ditinggalkan sekian lama.

Terdetik di hati untuk buka balik website nuffnang kira-kira bulan 11 tahun lepas. Bila lihat jumlah wang yang sudah dikumpul rasanya sudah tiba masanya untuk bawa keluar. Sebenarnya jumlah wang yang dikumpul ini tidaklah banyak mana jika diukur dari segi masa.

Bagi aku pengiklanan dengan nuffnang ini memang okay, sebabnya syarat pengiklanan sangat mudah. Apa yang pasti anda mestilah mempunyai blog. Cumanya untuk blog yang baru mungkin anda perlu mempunyai kesabaran yang tinggi sebabnya blog baru akan mengambil yang lama untuk memdapat earning (wang). Jika anda sudah lama menggunakan nuffnang, insyaAllah earning itu akan terus meningkat.

Akhir kata, Alhamdulillah syukur dengan wang nuffnang ni bolehlah berbelanja lebih kali ini. Hehehe. Bagi blogger baru cepat-cepatlah pergi daftar akaun nuffnang sekarang.

cek nuffnang malaysia


6 comments

Click here for comments

aku punya baru 50 sen je haha

Huhu.. xpe sikit2 lama2 jadi bukit.. haha

nuffnang mmg slow. tapi kalau banyak entry lagi banyak dpt.. hehe

jemput singgah: Kerja dari Rumah dengan iLancee

Tahniah bro.. saya belum lagi dapat hasil dari nuffang ni sebab entry tak banyak sangat :(

Semoga bertambah2 income nuffang saudara

i pernah dapat 2 kali aje..lepas tu dah slow macam siput hihihi..

1. Gunakan Name/URL untuk komen jika tidak mempunyai akaun Google+.
2. Elakkan Guna Anonymous untuk mengelakkan kekeliruan.
3. Komen anda akan ditapis dahulu sebelum diterbitkan.
4. Terima kasih kepada yang memberi komen.